Danskt par höll i bluffprovningar

Hem » Nyheter » Danskt par höll i bluffprovningar
De danska vinjournalisterna René Dehn och Marlene Meisner blev av tidningen Gastro påkomna med att ha serverat bluffvin under vinprovningar de organiserat. Efter att ha hållit i en vinprovning på Nordsjälland med flera världskända vinkritiker sägs det att paret sparat flaskorna för att fylla på dem igen och bjuda gästerna. Vid den ursprungliga provningen njöt man av dyrgripar som Château Margaux 1900, Château Mouton-Rothchild 1945, Château Lafite Rothchild 1953 och Château Latour 1961. Man tror att det vid detta tillfälle endast var Château Margaux som var falsk, men att man vid senare vinprovningar erbjöd allt fler falska viner samtidigt som gästerna blev av det mindre erfarna slaget.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.