Sherry får egen vecka i juli

Hem » Nyheter » Sherry får egen vecka i juli
Starkvinet från Spanien får för andra året i rad en alldeles egen festival med World Sherry Day. Högtiden äger rum mellan den andra och åttonde juli och firas med 300 evenemang i 29 olika länder världen över. Festivalen fick mycket god respons förra året, och därför har intressegruppen International Sherry Educators & Aficionados bestämt sig för att slå till med ytterligare en World Sherry Day. Just nu är organisationen i full färd med förberedelserna som utförs i samarbete med restauranger, barer etc. världen över.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.