Kvinna förgiftad av besprutningsmedel på fransk vingård

Hem » Nyheter » Kvinna förgiftad av besprutningsmedel på fransk vingård
Franska vingården Château Monestier La Tour befanns skyldig till missunnande av skyddet av anställda som blivit utsatta för skadliga kemikalier i samband med besprutning av rankor. Misslyckandet sägs vara oförlåtligt då en anställd år 2007 hamnat på sjukhus till följd av symptom som vanligen förekommer i samband med exponering av bekämpningsmedel, såsom huvudvärk, kräkningar och hudirritation. Efter en utdragen rättsprocess är nu vingården den första att dömas på liknande grunder.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.