Richard Branson köper vingård i Sydafrika

Hem » Nyheter » Richard Branson köper vingård i Sydafrika
Brittiska entreprenören Richard Branson har gått med på att köpa Mont Rochelle Hotel & Mountain Vineyard i Sydafrika via hans företag Virgin Limited Edition. Branson är enligt uppgifter exhalterad över att få vara med och främja vinturismen i området och har ingått ett provisoriskt avtal. Prislappen på vingården med hotell är ännu inte offentlig, men en övernattning kostar runt sex tusen kronor på i det finaste rummet. Om försäljningsprocessen går som den ska hade köparen tänkt stänga hotellet för renovering fram till augusti 2014.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.