Höjda priser i Bourgogne

Hem » Nyheter » Höjda priser i Bourgogne
Trots att intresset för Bourgognes viner är större än någonsin befinner sig områdets producenter under ekonomisk press. Detta på grund av rekorddåliga skördar. Runt femtio procent minskade skördarna med under både 2012 och 2013, vilket har lett till kraftiga prishöjningar. Man räknar med att de flesta områdets viner kommer att kosta mellan tio och trettio procent mer än föregående årgångar. För att se det från den ljusa sidan gör det enorma intresset för Bourgogneviner att industrin kommer att kunna återhämta sig snabbt om nästföljande skördar blir bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.