Familjen Drouhins vinkällare eftertraktad på auktion

Hem » Nyheter » Familjen Drouhins vinkällare eftertraktad på auktion
Den berömda vinkällaren som tidigare tillhört familjen Drouhin auktionerades nyligen ut. Intresset var enormt och priserna sköt i taket under auktionen. Vinsamlingen innehåller dyrgripar från fem olika decennier, och slutsumman hamnade på 285 000 dollar över det förväntade värdet. Auktionen hölls i New York av Sotheby’s som menar att det ökande intresset för Bourgogne är en anledning till succén. Bland annat såldes sex flaskor av Musigny från 1978 för tjugo tusen dollar, vilket är det dubbla av det uppskattade priset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.