Ovan spumanteöppnare orsakade dyra skador

Hem » Nyheter » Ovan spumanteöppnare orsakade dyra skador
Det blev ett dyrt kalas vid en officiell mottagning i Palazzo Isimbardi i Milano när en hjälpande hand skulle öppna en flaska spumante. Korken for nämligen rakt igenom ett dyrt konstverk från 1800-talet, och notan för reparationerna slutade på 9000 kronor. Den förtvivlade skadegöraren menade att han var nästintill nykterist och därför ovan att öppna flaskor. Han hade dessutom inte blivit inbjuden till festen då han endast passerade förbi och blev ombedd att hjälpa till.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.