Nytt initiativ till vin på plastglas

Hem » Nyheter » Nytt initiativ till vin på plastglas
Spanska företaget Inova Simple Inspiracion har kommit på en lite annorlunda förpackning för vin som nu ska förändra allmänhetens alkoholkonsumtion. Förpackningen består av ett plastglas som är fyllt med vin så att man ska slippa köpa en hel flaska och kunna avnjuta vinet direkt. Den svenska alkoholpolitiken har dock satt stopp för produkten då den inte anses vara enig med alkohollagen. Företaget har istället skrivit på kontrakt med franska dryckeshandlaren Les Grands Chais des France för försäljning av två olika varianter av plastglasen. Produkterna kommer att lanseras i mars.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.