Cameron tar tag i regeringens vinkällare

Hem » Nyheter » Cameron tar tag i regeringens vinkällare
Storbritanniens premiärminister David Cameron har nu sett till att regeringens vinkällare, med ett beräknat värde på 30 miljoner kronor, ska uppdateras. 54 flaskor Bordeaux-vin har sålts till ett värde av 570 000 kronor. En del av vinstpengarna gick till att återinvestera i nya viner. En sextio sidor lång lista över alla källarens viner har även offentliggjorts så att allmänheten ska få en detaljerad inblick i vad som dricks i regeringen. Listan innehåller både billigare viner och riktiga dyrgripar, och dessa har varsin komplett smakbeskrivning. Bland de dyra hittar vi fjorton flaskor Château Petrus från 1970.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.