Välbehövligt regn i Kalifornien

Hem » Nyheter » Välbehövligt regn i Kalifornien
Vinjournalen rapporterade nyligen om den rekordtorka som härjat i Kalifornien och därmed hotat delstatens vingårdar. Läget var kritiskt, men man hoppades på ett mirakel då det ibland kan komma överraskande nederbörd i februari månad. Än vet vi inte om ett mirakel lyckats vända på oturen, men fem dagar av kraftig nederbörd har i alla fall gjort vinodlarna hoppfulla. Mer regn förutspås under den närmaste tiden, men man vill inte ta ut lyckan i förväg då området fortfarande är mycket torrare än det bör vara för optimala odlingsförhållanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.