Nu kan du blanda ditt eget vin

Hem » Nyheter » Nu kan du blanda ditt eget vin
I Auckland, Nya Zeeland är det i alla fall möjligt. En ny bar, döpt till The Blend Bar, där gästerna får blanda till sitt egna vin med hjälp av en vinmakare har öppnat. Det är storproducenten Jacob’s Creek som tillsammans med Pernod Ricard som tagit initiativ till idén. Tillsammans med vinmakaren väljer kunden ut vilka druvsatser som ska blandas med varandra och i hur stor mängd. Processen tar 15 minuter och vinet buteljeras på plats. Målet är att kunden ska få en trevlig upplevelse och bättre kännedom om vilken typ av vin denne uppskattar, och kanske även ett minne i form av en flaska skräddarsytt, individuellt signaturvin.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.