Londons nya lyxkrog köper in 60 000 kvalitetsviner

Hem » Nyheter » Londons nya lyxkrog köper in 60 000 kvalitetsviner
Ryskfödde Leonid Shutov öppnar nu vad som kommer att bli Londons största lyxkrog. Lokalen, som inspirerats av stadens bibliotek både i fråga om namn och inredning (restaurangen kommer att döpas till Biblioteka), har förutom en mycket exklusiv inredning med 250 sittplatser och privata matsalar en vinkällare med 60 000 högkvalitativa årgångsviner. Restaurangen lovar att erbjuda lyxviner till ett lägre pris än övriga Londonbaserade krogar. Bland dyrgriparna hittar vi årgångsviner från 1915 som Krug Clos du Mesnil och Krug Clos d’Ambonnay samt årgångar av Château Y’quem som går ända ner til 1887.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.