Rieslingpriserna förväntas stiga

Hem » Nyheter » Rieslingpriserna förväntas stiga
På grund av dåliga väderförhållanden år 2013 förväntas tyska rieslingodlare höja priserna. Skörden minskades med runt 30 % av den vanliga mängden, vilket är orsaken för höjningen. Wines of Germany uppskattade att vinvolymen skulle nå 8,3 miljoner hektoliter, vilket är en minskning på 10 % jämfört med medelmåttet under de senaste tio åren, men de regioner som framställer rieslingviner har blivit särskilt hårt drabbade. Dessa hade en minskning på mellan 20 och 30 % jämfört med de senaste decennierna. Även om det är bestämt att priserna kommer att stiga vet man fortfarande inte med hur mycket.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.