Buddhistisk ceremoni planeras för saknad vingårdsköpare

Vingården Château de la Rivière köptes nyligen av den kinesiska miljardären Lam Kok av den tidigare ägaren James Gregoire. De två tog en helikoptertur tillsammans med en kinesisk tolk och och Koks tolvåriga son, men denna slutade i en krasch. Ett räddningsteam letar nu i Dordognefloden efter samtliga passagerare eftersom en del av helikoptervraket återfunnits vid floden. Medan räddningsteamet, som bland annat inkluderar professionella dykare, letar efter de försvunna passagerarna har vingården som Kok endast några timmar innan kraschen köpte beslutat att fortsätta planeringen av den buddhistiska ceremoni som skulle markera det nya kinesiska ägandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy