Certifiering för hållbar utveckling på chilenska vingårdar

Hem » Nyheter » Certifiering för hållbar utveckling på chilenska vingårdar
Totalt 43 chilenska vingårdar har under 2013 belönats med en särskild utmärkelse som vittnar om att dessa värnar om den hållbara utvecklingen. Certifieringen utfärdades genom ett nationellt program som genomförts av Vinos de Chile, och innebär att särskilda sociala, ekonomiska och miljömässiga regler följs. Certifikaten delades ut under ett seminarium som leddes av jordbruksprofilen Alvaro Cruzat och Vinos de Chiles VD, Rene Araneda. Även experter från Sverige och Holland var på plats. Bland de kändare vingårdarna som fick utmärkelsen finner vi Concha y Toro, Casa Rivas, Casa Silva, Maipo och Viña Mar.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.