Priset på Bordeauxviner höjs

Hem » Nyheter » Priset på Bordeauxviner höjs
Den dåliga skörden i Bordeaux år 2013 börjar redan ta ut sin rätt. Då druvmängden blev väldigt sparsam höjs priserna och områdets vinindustri går ett svårt år till mötes. Årets skörd är den minsta sedan 1991 med sina 4 miljoner hektoliter. Detta är en minskning med 1,5 hektoliter jämfört med medelmängden under de senaste tjugo åren. Efterfrågan på Bordeauxviner är fortsatt hög, vilket gör att man har kunnat, och varit tvungen att, höja priserna med runt 25 procent. Detta är något man inom områdets industri är missnöjd med då man förväntas förlora många kunder på grund av prishöjningen.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.