Dryckesauktion slog rekord

Hem » Nyheter » Dryckesauktion slog rekord
Intresset för äldre årgångschampagner har ökat på senare år. Systembolaget anordnade nyligen en dryckesauktion i samarbete med Stadsauktionen som kom att bli historisk. Vinerna som auktionerades ut uppskattas ha ett värde på sammanlagt 2,8 miljoner kronor, och budgivningen blev över förväntan. 6500 kronor per flaska är det tidigare rekordet, men denna gång såldes bland annat tolv flaskor Château Palmer 1982 för 78 000 kronor. Utöver detta har en flaska Deutz från 1975 sålts för 52 000 kronor och två Selosse Grand Cru 1986 för 29 000.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.