Alkoholfritt till jul

Hem » Nyheter » Alkoholfritt till jul
Systembolaget presenterade nyligen en rad alkoholfria drycker som passar bra till julens alla festliga tillfällen. På vinfronten är det ett torrt, mousserande vitt från Richard Juhlin Blanc de Blancs som erbjuds. Denna producent anses vara en av världens främsta producenter av champagne. Vinet passar bra till fisk och skaldjur och kan till exempel ersätta nyårsnattens alkoholhaltiga motsvarigheter. Enligt Systembolaget har försäljningen av alkoholfria drycker fortsatt öka under det senaste året. Intäkterna ökar normalt under de varma sommarmånaderna, men även de alkoholfria varianterna har gått åt. Den sammanlagda ökningen av Systembolagets alla typer av alkoholhaltiga drycker uppgår till 7,3 % under halvåret januari-september 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.