Systembolaget utökar tjänst för hemkörning av vin

Hem » Nyheter » Systembolaget utökar tjänst för hemkörning av vin

För att öka intresset för tjänsten inkluderas sedan 13 maj även möjligheten att få hem även allt från Beställningssortimentet. Totalt finns det då runt 13 000 artiklar att välja bland.

Efter att Systembolaget noggrant följt utveckling under prov period och konstaterat att konsumenter som köper via hemkörning följer samma konsumtionsmönster som den ordinära konsumenten, kommer nu tjänsten att utvecklas.

Det kommer bli intressant på sikt att se hur tjänsten utvecklas och speciellt hur kostnads modell kommer se ut för att köpa vin till dörren. I dagsläget så har Systembolaget valt att ha en fraktkostnad som stiger om du köper mer samt en minimum fraktkostnad per order.

Fortfarande är inte tjänsten tillgänglig i hela landet, utan orterna där hemkörning är tillgängligt är följande: Bromma, Nacka, Johanneshov, Sollentuna, Borås, Brämhult, Uppsala, Göteborg, Askim och Mölndal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.